فرهنگ سازی خطابه غدير
به نام خداوند همه مِهر مِهر وَرز
دقايقي در کنار هم
سلام عرض مي کنم خدمت تک تک شما دوستان غديري که با ما همراه هستين. تا امروز همراه با هم 14 قدم در راه هم فکري براي تبليغ بهترِ دينمون برداشتيم.
اين بار قصد دارم تا کمي توضيحات کلي در مورد مطالبي که در شماره هاي قبل خونديم و نوشته هايي که بعد از اين إن شاء الله خواهيم خوند به شما بدم.
هدف ما از انتشار اين بخش از مجله، همون طور که از عنوانش بر مياد، "فرهنگ سازي" (که در واقع نام اصلي و کاملش، فرهنگ سازي خطابه ي غدير است) آموزش يا بهتر بگم تذکر نکاتي در مورد کار تبليغ دين و تشيّع به صورت کلي و خطابه ي غدير به صورت تخصصي است.
اين که چرا خطبه ي غدير خصوصاً، در شماره ي اولمون در موردش بحث کرديم.
واسه ي اين که ما با هم بيشتر هم فضا بشيم يا فکرامون به هم نزديک بشه نکاتي عرض مي کنم که شايد براي استفاده بهتر از اين مطالب مناسب باشه:
ما هر بار در اين صفحه نکته اي، تکنيکي و روشي از روش هاي تبليغي رو بيان مي کنيم. کاملاً مشخص هستش که ما براي انجام يه کار تبليغي با اثرگذاري خوب نمي تونيم تنها به يک تکنيک بسنده کنيم.
اکثر ما در طول دوران تحصيلمون حداقل در مقطعي با حل کردن مسائل رياضي، فيزيک و شيمي دست و پنجه نرم کرديم.
به خوبي يادمون هست که وقتي مي خواستيم يه سؤال رو جواب بديم و مسئله اي رو به نتيجه برسونيم بايد پارامتراي مختلف رو از فرمول هاي مختلف بدست بياريم و در فرمول اصلي بذاريم تا به جواب نهايي برسيم.
تبليغ هم از اين جهت بي شباهت با حل مسائل رياضي و فيزيک نيست؛ ما با استفاده از تنها يک فرمول، نمي تونيم تمامي مسائل رو حل کنيم.
در هر جايي يه فرمول خاص رو بايد به کار ببريم، در خيلي از جاها بايد از چند فرمول و روش استفاده کرد.
مثلاً در برخورد با يک پزشک نمي شه همون شيوه ي تبليغي رو استفاده کرد که براي يه هنرمند استفاده ميشه (البته در بعضي جا مشترک هستند) پس بيان يک تکنيک به اين معنا نيست که تمام کار در همين يکي خلاصه شده.
روش هايي که ما به اونا مي پردازيم برخي از روايات گرفته شده و بعضيا هم شايد منبع روايي نداشته باشه و براساس علم روز تبليغات و تجربيات مختلف باشن؛ که البته اگه مغاير با اعتقادات ما باشه اونا رو استفاده نمي کنيم.
ما معتقد نيستيم که نکاتي رو که منتشر مي کنيم صد در صد درست و بدون خطاست. ممکنه در جايي ما به اشتباه نظري رو بديم، چرا که معصوم و از خطا در امان نيستيم. اما سعي مي کنيم که در حد توان و بضاعت جستجو کنيم و صحيح ترين و بهترين مطالب رو از بهترين منابع پيدا کنيم و به شما عرضه کنيم.
علم تبليغات و بازاريابي (چه ديني و چه مادي) از علوم انساني محسوب ميشه. يعني مانند رياضي نيست که يک فرمول هميشه و در همه جا به همون شکل صدق کنه. همه جا 2+2، چهار بشه، نه! چون عوامل انساني شديداً در اون دخيل هستن يه وقت ممکنه 2+2 بشه 4 يا بشه 1000 و يا حتي بشه 1000- .
اگه شما هم مطلبي يا نکته يا موضوعي در زمينه ي فرهنگ سازي داريد که فکر مي کنيد مي تونه براي ديگران هم قابل استفاده باشه، ما خوشحال مي شيم که اونا رو در اختيار ما قرار بديد تا ما منتشر کنيم، البته بعد از تأييد گروه علمي مجله 1841 و اديت مطالب!
براي اين کار مي تونيد مطالبتون رو در قالب فايل word به ايميل مجله ارسال نماييد. در پايان آرزو مي کنم که بتونيم هم فکري خوبي با هم داشته باشيم تا در وظيفه ي بزرگ و ارزشمند تبليغ و اطلاع رساني گنجيه ي الهي دين به ديگران موفق تر از قبل باشيم.

|
تاریخ درج: 13/07/1392 | کد مطلب: 13 | تعداد نظرات: 0 | تعداد بازدید: 2377