معرفي كتاب
به نام خداوند همه مِهر مِهر وَرز
دشمن شناسی بهتر
دشمنان حق از هيچ راهي براي دستيابي به مقاصد پليد و شوم خود کوتاهي نمي کنند. هر قدر خِباثت و شِقاوت آنان بيشتر باشد، راهي که انتخاب مي کنند قبيح تر و غير انساني تر است.
پس از رحلت عالَم سوز خاتم الأنبياء صلّي الله عليه و آله وسلّم، شمشيري از جيب ها بيرون آمد که برنده تر و خطرناک تر از شمشير عمر بن عبدود و ... بود؛ به نام "قلم"! شمشير و سلاحي که تا به امروز قرباني مي گيرد! جعل، تحريف و انکار احاديث معرفي و بيان جايگاه رفيع اهل بيت عليهم السّلام، جعل و ساخت احاديثي دروغين در مدح و فضائل برخي از صحابه ي منافق و غاصب رسول خدا صلّي الله عليه و آله و سلّم، وظايف اصلي بود که اين قلم ها بر عهده داشتند.
دشمنان خدا و دين در بي شرمي و جسارت به همين بسنده نکردند و براي نزديک کردن غاصبيني که کم ترين سنخيت و تناسبي با گل سر سبد خلقت، حضرت محمّد بن عبدالله صلّي الله عليه وآله وسلّم نداشتند، بي شرمانه ترين صفات را به ايشان نسبت دادند.
اين ها زخم هايي هستندکه اين قلم ها برپيکر تازه جان گرفته ي اسلام زدند؛ زخم هايي که هنوز خون تازه وعفونت ازآن خارج مي شود.
محقق دانشمند، جناب آقاي محمّد رضا کريمي حفظه الله کتابي به نگارش در آورده اند با نام "تهمت هاي ناروا به ساحت مقدس رسول خدا صلّي الله عليه و آله و سلّم". همان طور که از نام کتاب مشخص است موضوع آن بررسي تهمت ها و احاديث جعلي است که در آن ها به تخريب شخصيت پيامبر اسلام صلّي الله عليه و آله و سلّم اقدام شده است؛ که تصور چنين اعمالي براي پست ترين افراد جامعه هم نمي رود.
کتاب در واقع ترجمه اي از کتاب گران قدر "شَوارِقُ النُّصوص في تَكذيبِ فَضائِلِ اللُّصوص"، نوشته ي علامه مير حامد حسين هندي رضوان الله تعالي عليه است. کتاب شوارق را علامه در شش باب و يک خاتمه نگاشته است؛ اما تنها سه باب از آن موجود است و کتاب تهمت هاي ناروا هم به همين سه باب پرداخته است.

نويسنده با استفاده از منابع عامّه و مخالفين به خوبي در ردّ اين احاديث و جعليات دليل اقامه کرده است؛ به نحوي که جاي هيچ گونه راه فرار و توجيه را براي عقل سليم و انسان عادل باقی نگذاشته است. مطالعه ي کتاب، ما را تا حدودي با نبوت و امامت و حتي توحيد در اعتقادات مخالفين آشنا مي سازد.
ترجمه ي دقيق و شيوا، توضيحات اضافي و پاورقي هاي کتاب، مطالب ارزشمند و ضروري جهت يادگيري را در اختيار خواننده مي گذارد.
پيش گفتار کتاب تهمت هاي ناروا خود چنان پربار و عميق است که جداگانه در کتابي با عنوان "انتصاب يا انتخاب" هم به چاپ رسيده است.
موضوع اين مقدمه ي مفصل بررسي و نقد عقايد شيعه و سني درباره ي انتصاب يا انتخاب امام و خليفه ي پس از رسول خداصلّي الله عليه و آله وسلّم مي باشد.
نويسنده انگيزه و هدف خود را از نگارش کتاب به صورت خلاصه و با آوردن حديثي بيان مي کند:
حضرت صادق عليه السّلام فرمودند: «کسي که به تفصيل نداند زشتي آنچه را که بر سر ما آمده است، از ظلم هايي که به ما شده و حقوقي که از ما به سرقت رفته است، و تضييع اموري که سبب شده ما زير دست ديگران قرار گيريم، پس چنين کسي با آنان که بر سر ما آوردند آنچه را که نبايد مي آوردند، در ظلم هايي که به ما نموده اند شريک است.»
و همچنين علامه مير حامد حسين در بخشي از مقدمه ي شوارق النصوص مي نويسد: «با وجود چنين مصيبتي، در نظر گرفتم کتابي بديع تصنيف نمايم که تاکنون بدين روش کسي در صدد تصنيف و تأليف برنيامده است، کتابي که قدر و شأن و منزلتش را آناني مي دانند که علم واقعي در دلشان رسوخ نموده و ثابت گرديده است.»

|
تاریخ درج: 13/07/1392 | کد مطلب: 9 | تعداد نظرات: 0 | تعداد بازدید: 1558