مقاله
به نام خداوند همه مِهر مِهر وَرز
متن یک سخنرانی در آستانه ی غدیر
یاری امام عصر عجل الله تعالی فرجه ، با تبلیغ خطابه ی غدیر
نصرت دين غريب خدا
دوستان! می خواهم به شما بگویم، بهترين مستمسک، «حبل متین خدمت به امیرالمؤمنین عليه السلام» است. در این دوره و زمانه من تصوّر می کنم كه تمام دنیا غیر از معدودی از شیعیان که یک مقدار دلشان می سوزد، تیر به قلب امام زمان و امیرالمؤمنین عليهما السلام میزنند.
تمام گروههای ضد شیعه و ضد اسلام، شبانه روز در حال کار هستند برای این که شیعه ، تشیع و ولایت امیرالمؤمنین عليه السلام را از بین ببرند.
آن وقت در این موقعیت زمانی، یک عده پیدا می شوند که با امکانات بسیار کم و در سن جوانی، از عشق ، شهوت و دنیا گذشته و هفته ای چند ساعت به عنوان درس دین، وقت می گذارند.
این کار اصلاً قیمتی ندارد؛ لذا اگر موفق هستید که حتماً هم هستید، خدا را شاکر باشید و سعی کنید این توفیق را که خدا به شما داده و این دستی را که امام زمان ارواحنا فداه بر سر شما قرار دادهاند و این بستری که برایتان ایجاد شده را لحظه به لحظه، قدر بدانید. نمی دانم این توفیق از دعای پدر و مادرتان بوده یا از دعای شخص امام زمان عليه السلام و يا خودتان کار خیری کردید؛ ولی سعی کنید از خداوند وامام زمان ارواحنا فداه بخواهید که این حالت و احساسی که برای ایشان و امیرالمؤمنین عليه السلام دارید، برایتان جاودانه و ابدی بماند.
در زمانی که هزاران سایت اینترنتی، بر علیه شیعه و امیرالمؤمنین عليه السلام، فعالیت می کنند و میلیونها سخنرانی، سی دی، نوار، کتاب و... بر ضد امیرالمؤمنین عليه السلام نوشته می شود و در زمانی که خودمان ادعا می کنیم، شیعه هستیم ؛ولي هیچ قدمی در این سالها برای امیرالمؤمنین عليه السلام بر نداشتیم و در این زمان که نزدیک عید غدیر است و حال و هوای امیرالمؤمنین عليه السلام و پیغمبراکرم صلي الله عليه و آله و سلم و مظلومیت آنهاست؛ کار شما خیلی با ارزش است.
موسم حج است و عدهاي به مکه مشرف شدند، مکه ای که وجب به وجبش، جای خدمت حضرت علی عليه السلام است؛ ولي شما میبینید، نام حضرت علی عليه السلام را نميتوانند ببرند؛ مکه ای که امیرالمؤمنین عليه السلام در آن جا، متولد شدند. تمام شکوه مکه به خاطر پیغمبر صلي الله عليه و آله و سلم و امیرالمؤمنین عليه السلام و ولایت آن حضرت است.
برخی از شیعیان به مکه می روند؛ اما غیر شیعه برمی گردند. آن جا هیچ خبری از شخصیت و مناقب اميرالمؤمنين عليه السلام و خطابه ی غدیر نیست و تمام فضا، فضای ضد امیرالمؤمنین عليه السلام است.

حالا شما به عنوان احساس وظیفه و دیدن غربت امیرالمؤمنین عليه السلام و امام زمان ارواحنا فداه که صدای «هل من ناصرینصرنی» ايشان بلند است و به عنوان ياری خداوند، آمدهايد.
آمدهايد که از طریق خطابه ی غدیر، امیرالمؤمنین مظلوم عليه السلام را یاری دهید. این را قدر بدانید و با امیرالمؤمنین عليه السلام پیمان ببندید که تا آخر عمرتان، یک قسمتی از زندگی تان را، اختصاص به کار امیرالمؤمنین عليه السلام دهید، ببینید خدا با شما چه کار می کند؟!
حدوداً چهارسال پیش خدمت یکی از علمای بزرگ اصفهان، به نام حاج آقا حسن امامی رسيدم، وقتی در مورد كارهايي كه جهت نشر خطابه ی غدير انجام شده است ،توضيح دادم، ايشان گفتند : هرکس به حضرت امیرالمؤمنین عليه السلام خدمت کند، مشمول دعای مستجاب پیغمبر صلي الله عليه و آله و سلم است که فرمودند:
«وانصر من نصره» «خدایا ! کسی که او را یاری کرده، یاری کن.»
شما برای یاری امیرالمؤمنین عليه السلام از پا ننشینید.
پیغمبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم ميفرمايند: امّت و شیعه ی من کسانی هستند که مرا بیشتر از خود و پدرشان دوست داشته و فرزندان مرا بیشتر از فرزندان خود دوست داشته باشند.
شما سعی کنید که حضرت زهرا سلام الله عليها، امام حسن، امام حسین و امام زمان عليهم السلام را که فرزندان پیغمبر صلي الله عليه و آله و سلم هستند، از خودتان بیشتر دوست بدارید و آنان را ياری كنيد.
ان شاءالله در این مقدمات غدیر و ایام غدیر، تمام تلاشمان این باشد كه در شهرمان یک بنایی بگذاریم و همه ميتوانيم. خدا شاهد است، تجربهي من، این چنین ثابت می کند كه حتي اگر يک نفر تصمیم بگیرد، بدون این که کارش را تعطیل کند، ميتواند امیرالمؤمنین عليه السلام را یاری دهد؛ حتي با کمترین نیروهایی که خدا در اختیار گذاشته و امام زمان عليه السلام امضا ء و تأیید کردهاند.
روشن فکرها، وهابیها، بودائیها، سنیها، مسیحیها، زرتشتیها، لائیکها و گروههایی که الآن در حال فعالیت هستند، قصدشان اسلام امیرالمؤمنین عليه السلام است؛ چرا كه اسلام امیرالمؤمنین عليه السلام برای آنها مضر است؛ لذا حالا که به این احساس رسیدید و بسیار احساس خوبی است، دستتان را دراز کنید، بگویید: یا امام زمان ! دستتان را بدهید تا با شما بیعت کنیم و دستتان را برسر ما بگذارید و پاهای مبارکتان را بر صورت ما بگذارید، برای این که شما و حضرت امیرالمؤمنین عليه السلام و این دین غریب خدا را، یاری کنیم.
خدایا! به حق گریه های شبانهي امیرالمؤمنین عليه السلام و امام زمان ارواحنا فداه و به حق پهلوی شکستهي حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها بین در و دیوار، به حق فرق شکافتهي حضرت علی عليه السلام، به حق پاره های جگر امام حسن عليه السلام که پیش روی خواهر و برادرش در طشت ریخت و به حق رگ های بریدهي حضرت اباعبدالله عليه السلام در قتلگاه و همین لحظه، فرج امام زمان ارواحنا فدا را امضاء بفرما.
خدایا! مردم دنیا را از این حیرت و بیچارگی، بدبختی و تحیّر در رابطه با دینشان، نجات بده. خدایا! دست پرمهر امام زمان عليه السلام را برسرما قرار بده.
خدایا! به حق امام زمان عليه السلام که پدر گمشدهي ما هستند، همین لحظه عرض ارادت، اخلاص، سلام و عرض کوچکی ما را به آن حضرت ابلاغ بفرما.
خدایا! لطف آن حضرت را نسبت به ما بیشتر بفرما.
خدایا! از این لحظه به بعد توفیق ما را در راه نشر و فرهنگ سازي خطابه ی غدیر و مناقب حضرت علی عليه السلام و شناساندن ایشان در میان جوانان شهر و کشورمان و هم کیشانمان در هر جای دنیا، بیشتر بفرما.
خدایا! به ما قصد قربت و اخلاص عنایت فرما تا کارهایی که انجام میدهیم از ریا و تظاهر دور باشد.
خدایا! ما و خانوادههایمان را متوجه غربت و تنهایی امام زمان عليه السلام و امیرالمؤمنین عليه السلام بفرما.
نكاتي جهت فرهنگ سازي خطابه ی غدير
عزیزان، برای این که ما در نشر خطابه ی غدیر، ان شاءالله مهارت پیدا کنیم ،باید یک سری مطالعات اختصاصی داشته و نكات زير را رعايت كنيم:
1- عامل پیشرفت ما این است که خودمان به احساس غربت امیرالمؤمنین عليه السلام برسیم.
2- باید بدانیم که مسند و بستر تبلیغ در مسجد، تکیه، هیأت و جلسات مذهبی خلاصه نمی شود و این مکانها، محل تبلیغات است؛ ولي ادیان مختلف مثل مسیحیها، زرتشتیها، بهائیها، بودائیها و وهابيها که امروز تبلیغات وسیعی دارند، بستر تبلیغ شان مسجد، تکیه و... نیست. آنها در جامعه، محل کار، مدرسه، دانشگاه، خیابان، تاکسی، اتوبوس، فروشگاهها، ورزشگاهها، پیاده روها، در جلسات خانوادگی و فامیلی و... تبلیغ می کنند و از این تبلیغات بهره برده و می گیرند.
3- حال كه دانستيم محل های تبلیغاتی غیر از اینهاست، ما هم حداقل روزی دو نفر را با خطابه ی غدير آشنا كنيم (خصوصاً در ایامی که نزدیک عید غدیراست).
شما این قانون را بگذارید که : سرکار، در تاکسی، در جلسات مذهبی، در مسجد، با روحانی و... به هرکس رسیدید، خطابه ی غدیر را با هر شدتی که خودتان ایجاد می کنید، معرفی کنید.
علت ظاهری پیشرفت نشر خطابه، ارائه های عمومی است. من به تمام دوستانم، پسرها و دخترهایم این قانون را یاد داده ام.
آنها هم در هر فضایی، در هر محیطی که وارد شوند، در مسجد، دانشگاه، خیابان، مسافرت داخلی یا خارجی و ...، ساکت نیستند؛ یعنی ما باید برای معرفی خطابه دغدغه داشته باشیم و در هرجایی که میتوانیم؛ تبلیغ کنیم. از عوامل موفقيت انسان، منظم بودن و روحیهي پیگیری است.
 |
تاریخ درج: 18/03/1394 | کد مطلب: 16 | تعداد نظرات: 0 | تعداد بازدید: 2173